Facebook Pixel
Magtindsigt - Visbys Verden

#35 Tavshedspligt og stresstest - 7 Historien om det lokale forsyningsselskab i Hillerød

Magtindsigt - Visbys Verden
Magtindsigt - Visbys Verden

I dette afsnit fortæller jeg om, hvordan et bestyrelsesmedlem i Hillerød Forsyning bryder sin tavshedspligt og deler en fortrolig mail i flere Facebook grupper.

Jeg søger svar på, hvorfor bestyrelsesmedlemmerne i Hillerød Forsyning ønsker, at jeg får polititilhold mod dem, trods de oplyser, at de aldrig har følt sig generet af mig.

Der dukker også et notat op, hvor Hillerød Forsyning med hjælp fra Kammeradvokaten undersøger, om de kan fjerne mig som kandidat til forbrugervalget.

Opgaven til Kammeradvokaten lød:
Det skal særskilt vurderes, om én eller flere personer kan drages til ansvar for handlinger i sammenhæng med valget af forbrugerrepræsentanter i 2021, herunder mere konkret om der er grundlag for at pålægge et erstatningsansvar eller fratage én eller flere personer valgbarhed til bestyrelserne.
Link til notat

Derimod finder vi (Kammeradvokaten red.) det overvejende sandsynlig, at der er tale om bevidst manuel hand- ling foretaget af en kandidat og/eller en stiller, muligvis med det formål at stress-teste Hillerød Forsynings valgsystem.

Historien bliver også temmeligt kulørt, da notatet tilsyneladende er skrevet af en deltager fra Vild med dans...

God fornøjelse.

Rasmus Visby

Web: Magtindsigt.dk
Nyhedsbrev:Tilmeld Nyhedsbrev
Skriv: Kontakt
Facebook: Magtindsigt - Visbys Verden
Twitter: @rvisby

Magtindsigt - Visbys Verden
Ei soiteta