Facebook Pixel
Alt om Ledelse

Danmarks bedste offentlige arbejdsplads med Ann-Christina Matzen Andreasen

Alt om Ledelse
Alt om Ledelse

En ny reform offentliggjort af innovationsminister Sophie Løhde 9.1.2019 sætter fokus på ledelse i det offentlige. Sygefraværet skal nedbringes, offentlige ledere evalueres og medarbejdermotivation blandt offentligt ansatte undersøges.

Det offentlige ledelsesrum udfordres.

Men hvad er god offentlig ledelse?

Centerleder Ann-Christina Matzen Andreasen, der er gæst i denne episode, har et svar. Hendes arbejdsplads er nemlig kåret til Danmarks bedste offentlige arbejdsplads.

Ann-Christina fortæller om sit arbejde med at vende organisation på hovedet, om at nedlægge magthierarkier, give budgetansvaret til medarbejderne, om modet til at give slip på lederretten og troen på, at medarbejderne er i stand til at træffe de rigtige beslutninger.

Og det har skabt resultater!

Lyt med hvis du…

  • Er interesseret i at høre om rejsen med at omlægge en offentlig arbejdsplads og hvordan man opnår at blive kåret til Danmarks bedste offentlige arbejdsplads.
  • Vil have konkrete værktøjer og inspiration til god ledelse - der kan anvendes både i det offentlige og private.
  • Har lyst til at høre en super inspirerende leder fortælle om, hvorfor hun brænder for sit arbejde (vi kan love dig for, at du ville ønske Ann-Christina var din leder, når du hører hende fortælle).

SHOWNOTES

Bogen "Ledelse i virkeligheden": https://ledelseivirkeligheden.dk/

Om den nye ledelsesreform: https://www.dr.dk/nyheder/politik/overblik-saadan-bliver-din-chef-bedre

Alt om ledelse online magasin: https://altomledelse.dk/

Alt om Ledelse
Ikke spilt