Facebook Pixel
Det Ka' Noget

Ep 84 - Lasse hader TIKTOK

Det Ka' Noget
Det Ka' Noget

Lasse er vred. Mr. Magnum har nemlig sat de to idioter i stævne, med en række nye TikTok-videoer som Lasse skal reagere på. Desværre viser det sig, at det er sådan nogle TikTok-comedians hvis idé om humor svarer til at sætte rød stue på vuggestuen Solsikken til at skrive og udføre sketches. Lasse er ikke vred over, at de laver elendige sketches. Han er vred over at de bliver set af flere tusinde mennesker. Vi er kulturelt dødsdømt.

Vreden bobler også op, i det vi ser på Mette Frederiksen Instagram. Magen til folkelig leflen skal man lede længe efter. Vi ved godt at almindelige mennesker spiser makrelmadder, men der er sgu ingen almindelige mennesker der FUCKING TAGER ET BILLEDE AF DERES MAKRELMAD OG LÆGGER OP PÅ INSTAGRAM. Almindelige mennesker tager et billede af dyr restaurantmad de har spist. FAT DET SÅ underbetalte SoMe medarbejder. Hvis Mette er så goddamn almindelig levepostejsdansker, så giv os en national fridag hver gang håndboldlandsholdet spiller.

Alt det og meget mere i ep. 84 af Det Ka' Noget! Din audiotive makrelmad.

Instagram: https://instagram.com/detkanoget Facebook: https://www.facebook.com/dknpodcast/ Find podcasten på alle podcast-platforme (iOS & Android): iTunes Spotify Anders: https://youtube.com/forgrimtiltv https://instagram.com/forgrimtiltv https://twitter.com/forgrimtiltv Lasse: Den kæmpe newb har ingen social media???? Det Ka' noget: https://www.youtube.com/channel/UCMujiS0seYxuhzsNApQ-jxA

Det Ka' Noget
Ikke spilt