Facebook Pixel
Ditt beste deg

#41: Hva er selvfølelse og hvordan styrker vi selvfølelsen hos barn?

Ditt beste deg
Ditt beste deg
Denne episoden handler om noe så viktig som selvfølelse. Et tema jeg ble veldig opptatt av etter at jeg startet min selvutviklingsreise, og enda mer etter at jeg ble mamma til datteren min Mille på 3 år. Vi har nemlig en så fin mulighet til å bygge selvfølelsen til barna våre når de er 0-7, og jeg tror du vil bli så glad for å høre om hva som skal til. Fordi det er nemlig enklere enn du tror, men vi må starte med oss selv.
Målet mitt med denne episoden er å inspirere deg til å forstå hvor viktig det er at du starter med deg selv, at du som er småbarnsmamma får med deg gode verktøy til å kunne skape en trygg selvfølelse for barnet ditt eller barna dine,

at du som har eldre barn vet at det aldri er for sent til å gjøre en endring, og viktigst av alt, at du som kan kjenne deg igjen i hvordan din barndom har påvirket din selvfølelse kan få en bekreftelse på at det ikke er din feil, at du har mulighet til å snu nå, og skape deg en mye større trygghet og ro i deg selv.


I denne episoden har jeg med meg Therese, som er småbarnsmamma selv og som driver IG-kontoen Mitt trygge barn. Velkommen til denne samtalen, håper den vil inspirere deg.


Link: https://www.improvinglives.no/BodyLove-venteliste
Ditt beste deg
Ikke spilt