Facebook Pixel
En morder i familien

Mor til en teenagemorder (1:2)

En morder i familien
En morder i familien
En nat i slutningen April 2020, kommer Emmas ældste søn, Wilson, til at skrive sammen med en gruppe drenge over Snapchat. I løbet af kort tid, udvikler skriverierne sig til provokationer og trusler over det populære sociale medie. Og de unge mænd aftaler at mødes.
Mødet mellem de to grupper af drenge udvikler sig til en voldsom slåskamp, hvor personer fra begge sider benytter sig af knive og andre våben. Mødet ender fatalt for en ung mand på blot 18 år, som mister livet ved at Emmas ældste søn, Wilson, stikker ham i hjertet,

De sidste 2 år har budt Emma på en total omvæltning af hendes liv. 2 år hvor man skal finde sig selv, som mor, som fraskilt, som menneske.

I tredje afsnit er Jakob taget hjem til Emma for at besøge et menneske, som i dag forsøger at finde sin identitet, imens begge hendes elskede sønner sidder indespærret langt væk fra hende. En af hendes metoder er at dele minder om sine børn, og tale om hvem de var og er, og hvad de har gjort.

Produceret af Buddy Buddy.

Hvis du er nysgerrig efter at høre mere, så kan du prøve ALLY-universet gratis i en måned. Vi har også masser af videoserier og artikler. Start din prøveperiode på ally.dk eller find ALLY i din app store på din smartphone! Vi håber at se dig derinde.
En morder i familien
Ikke spilt