Facebook Pixel
Familiepsykologi

Afsnit 11 - Utroskab

Familiepsykologi
Familiepsykologi
I dette podcast-afsnit går vi i dybden med et af de mest tabubelagte fænomener i det langvarige parforhold – utroskab.

Utroskab er for langt de fleste mennesker det største kærlighedssvigt overhovedet.

For langt de fleste medfører utroskab i parforholdet en alvorlig krise, men ifølge Kathrine Axholm kan en affære være netop det, som får jer til at se på jer selv og jeres forhold udefra. Dermed kan I finde ud af, hvad utroskaben handler om, og om I er villige til at gøre det, der skal til for at redde kærligheden – eller om det er tid til at gå hver til sit.

I kan ikke utroskabssikre jeres parforhold, for utroskab sker også i gode forhold. Kærligheden mellem voksne er sjældent ubetinget, og der er ikke altid kun en skurk og et offer, når det gælder utroskab.

Men hvis I er villige til at være nysgerrige i stedet for at fordømme, er det muligt at genskabe tilliden og måske endda udvikle jeres forhold til en endnu stærkere kærlighedsforbindelse med mere intimitet og mere nærhed.

Lyt med, når vi undersøger veje- og vildveje i utroskabens landskab.

Det er vigtigt for os at Familiepsykologi kan nå ud til så mange som muligt. Derfor er det gratis tilgængeligt for alle. Er du glad for vores podcast og har du mulighed for at give et lille bidrag tager vi med glæde i mod dette. Det hjælper os til fortsat at kunne afsætte tid til og udvikle podcasten!

Kode til MobilePay box: 6567FH
Familiepsykologi
Ikke spilt