Facebook Pixel
Frilanslivet

89: Kreativ business med syinfluencer Ingrid Vik Lysne

Frilanslivet
Frilanslivet
I ukens episode snakker vi med redesigner og syinfluencer Ingrid Vik Lysne (29). Hun ga nylig ut boken “Sy med Ingrid og Ingrid” sammen med Ingrid Bergtun og i år har de to slått seg sammen med Jenny Skavlan og Mari Nordén og startet syselskapet Fæbrik hvor de lager og selger syoppskrifter.

Ingrid har en bakgrunn fra akademia og jusstudier men har de senere årene viet mer og mer tid til sin kreative side. Nå jobber hun fulltid som syinfluencer og har en stor følgerskare på TikTok og Instagram hvor hun legger ut videoer, tips og inspirasjon - og sprer syglede. Ingrids jobbhverdag består av en miks av syrelaterte jobboppdrag, som å lage syoppskrifter, holde foredrag og sykurs samt kommersielle samarbeid.

Hvordan har Ingrid gjort hobbyen sin til jobb? Hvordan har hun vokst på sosiale medier, hvor viktig er det for henne og hvor mye tid bruker hun på det? Hvordan tenkte Ingrid'ene rundt markedsføringen av boken sin? Hvordan startet Fæbrik og hvordan forholder hun seg til egen karriere? Hvordan var det for Ingrid å stå frem med sin ADHD-diagnose og hvilke knep har hun for å funke best mulig?

Intervjuet av Hanna von Bergen
Frilanslivet
Ikke spilt