Facebook Pixel
HR Talks Podden

26. Att leda i kris - Carolin Runnquist, Krishanteringsexpert (original)

HR Talks Podden
HR Talks Podden

Krishanteringsexperten om spaningar från Corona och hur du vinner eller kraschar i kris.

OM AVSNITTET

I detta avsnitt fördjupar vi oss i vårens mest aktuella ämne: krishantering. Vi pratar om utmaningarna och nycklarna för ledare och HR att leda sin organisation i kris och gör aktuella reflektioner från covid-19 pandemin.

I avsnitt 26 pratar HR Talks Poddens Tommie Cau med krishanteringsexperten Carolin Runnquist, erfaren kriskonsult, föreläsare och aktuell med boken Att leda i kris. Carolin berättar om de ökade krisriskerna i digitaliseringens spår, hur väl rustade svenska arbetsgivare är på en kris som Corona och om hantverket att hantera och leda en kris. Vi pratar krisstilar, krisfaser, hur du gör bra scenarioplanering och hur du känner igen ett företag som kommer vinna eller krascha i en kris. Carolin svarar också på inkomna lyssnarfrågor.

OM GÄSTEN

Carolin Runnquist är cybersäkerhetsspecialiist och krishanteringsexpert med lång erfarenhet från att stötta några av landets främsta ledare och organisationer genom kriser med goda resultat. Hon är frekvent anlitad föreläsare och expert i media och har en bakgrund som bl.a. Director för Cyber Security på PwC. Hon utsågs 2018 till Supertalang av Veckans affärer och till Årets IT-kvinna av Tieto och är författaren bakom boken Att leda i kris. Sedan 2019 är hon Head of Digital Channels på Swedbank.

EDGE - HR MADE EASY

HR Talks Podden samarbetar med digitala HR-företaget Edge. Som en del av HR-koncernen Wise Group hjälper Edge över 3 000 kunder att förenkla och effektivisera sitt strategiska och operativa HR arbete. Med nya Edge får du tillgång till mallar, dokument, checklistor, kalkyler och svar på alla frågor inom HR. Och det bästa av allt - du kommer igång direkt online och i mobilen. Börja förenkla din HR-vardag direkt genom att kolla in edgehr.se/hrtalks. Där kan du kostnadsfritt prova på deras smarta HR-produkter. HR made easy helt enkelt.

HR Talks Podden
Ikke spilt