Facebook Pixel
Kätilön kahvitunti

K3J12 Mitä vauva tarvitsee?

Kätilön kahvitunti
Kätilön kahvitunti

Tässä jaksossa keskustelemme siitä, että mitä se vauva oikeasti sinne kotiin tarvitsee! Kuinka paljon kannattaa ostaa kotiin vauvanvaatteita? Mitkä ovat välttämättömiä hankintoja ja mitkä turhaa rahastusta tai rahanmenoa? Tarvitseeko tuttipulloa ja korviketta jos aikoo täysimettää? Pitääkö pinnasänky olla heti alkuun? Entä kantoreppu ja sitteri? Vauvantarviketaivas on täysin rajaton! Kuuntele tämä jakso jos olet itsekin aivan sekasin mitä sinne kotiin hankkisi. 

Käymme myös läpi vauvavakuutuksen tarpeellisuutta. Tämä jakso onkin tuotettu yhdessä If vakuutusyhtiön kanssa. Heidän kauttaan saa hankittua hyvin helposti vauvavakuutuksen. Vauvavakuutuksen löydät tästä linkistä. Voit käydä esimerkiksi laskemassa minkä hintaiseksi vauvavakuutus tulisi juuri teille!

Jaksossa yhteistyössä Lastenlääkäriasema Pikkujätti ja If vakuutusyhtiö. 

Kätilön kahvitunnilla keskustellaan rennosti mutta rohkeasti naisen  elämänkaaren eri vaiheista: lisääntymisterveydestä, hedelmällisyydestä, lapsettomuudesta, raskaudesta, synnytyksestä ja vanhemmuudesta.  Keskustelemme myös seksistä ja seksuaalisuudesta sekä arkaluontoisista  asioista ja tabuista. 1.kauden aiheena oli synnytys ja 2. kaudella  keskustelimme raskaudesta. Kolmas kausi on aiheesta lapsivuodeaika. Kolmannella kaudella mukana ovat Naisten Aava, Pikkujätti sekä If vakuutusyhtiö.

Seuraathan meitä myös instassa nimellä @katilonkahvitunti.  Podcastin takana ovat kätilöt Heidi Eloranta ja Ulla Karhu. Podcastin musiikki www.zapsplat.com.

Kätilön kahvitunti
Ikke spilt