Facebook Pixel
Kätilön kahvitunti

K3J7 Kehonkuva synnytyksen jälkeen - raskauskiloista eroon?

Kätilön kahvitunti
Kätilön kahvitunti

Maha roikkuu, pylly levisi ja tissien terhakkuus on enää vain kaukainen muisto tai sitten jo valmiiksi sirokokoinen näivettyy entisestään. Raskausarvet loistavat naapuriplaneetalle asti ja pimppikään ei enää ikinä ole entisenlainen. SOME:n täydelliset äidit herättävät pahimmillaan syvää kateutta ja itseinhoa. Kehonkuvasta ja sen parantamisesta on puhumassa lääketieteen tohtori, naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri Emilia Huvinen. Miten tätä ajatuskuviota voisi muuttaa vai voiko sitä edes parantaa? Onko raskauskiloista eroon pääsemisessä salaisia kikkakolmosia? Mitä kaikki muut voivat tehdä raskaana olevan tai juuri synnyttäneen tukemiseksi?

Tämän jakson pitäisi olla pakollisena kaikissa perhe- ja synnytysvalmennuksissa!

Kätilön kahvitunnilla keskustellaan rennosti mutta rohkeasti naisen elämänkaaren eri vaiheista: lisääntymisterveydestä, hedelmällisyydestä, lapsettomuudesta, raskaudesta, synnytyksestä ja vanhemmuudesta. Keskustelemme myös seksistä ja seksuaalisuudesta sekä arkaluontoisista asioista ja tabuista. Ensimmäisen kauden aiheena oli synnytys ja toisella kaudella keskustelimme raskaudesta. Kolmas kausi on aiheesta lapsivuodeaika. Kolmannella kaudella mukana ovat Naisten Aava, Pikkujätti sekä vakuutusyhtiö IF.

Seuraathan meitä myös instassa nimellä @katilonkahvitunti. Podcastin takana ovat kätilöt Heidi Eloranta ja Ulla Karhu. Podcastin musiikki www.zapsplat.com.

Kätilön kahvitunti
Ikke spilt