Facebook Pixel
Lantzkampen

"Övergångsregeringen, det är vad min man brukar kalla mig sen jag kom i klimakteriet"

Lantzkampen
Lantzkampen

Veckans startuppställning: Nadim Ghazale & Elaf Ali mot Anna Charlotta Gunnarsson & Agneta Karlsson!

Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.

Det har varit en vecka fylld talmansrundor och LAS-avtal - men framförallt har det varit mycket matrelaterade nyheter! Och det påverkar ju programmet så klart, därför bjuder vi på Vilka ord saknas: Julegott & Mat samt ronden Hur slutar det: Mat! 

Lantzkampen i P1 gästas denna vecka av polisstjärnan Nadim Ghazale & journalist- och författarstjärnan Elaf Ali som möter musikjournaliststjärnorna Anna Charlotta Gunnarsson & Agneta Karlsson! 

Andreas Norlén har bjudit på kakor, klimattoppmötet är avslutat och förbundskapten Janne Andersson har blivit korvprisad! De tävlande denna vecka stöter på frågor om huruvida Annie Lööf kommer att vara med i den nya Ronja Rövardotter-filmen och om det ska bli olagligt för chefer i Portugal att kontakta sina anställda efter arbetstid? Mycket gott och allting paketerat i 49 minuters mys! 

Lantzkampen i P1 är en frågesport om veckans nyheter

Så går det till: Två lag, med två personer i varje, tävlar om vem som mest hängivet har följt med i veckans nyhetsrapportering.

Programledare är som alltid Annika Lantz och vår ständiga domare Sara Lövestam!

Hör du något lustigt i nyheterna som du tycker skulle passa i Lantzkampen - hör av dig till oss! Mejl: lantzkampen@sverigesradio.se

Lantzkampen
Ikke spilt