Facebook Pixel
Ostan Asuntoja Podcast

Asuntoja ja fotbollia - Heikki Pajunen is back Osa 2

Ostan Asuntoja Podcast
Ostan Asuntoja Podcast

Asuntosijoittamisen lumipalloefekti -ekirja löytyy nyt ainakin Suomalaisen verkkokaupasta, Adlibriksestä ja booky.fi:stä ja kovakantinen kirjan nettisivuilta.

Heikki Pajunen oli ensi kertaa Ostan Asuntoja Podcastin vieraana jaksoissa 8 ja 9 Merkityksellisiä tekoja asuntoja vuokraamalla Heikki Pajunen osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #8. Parhaimman hyödyn saat, kun aloitat kuuntelemalla ensin, mistä juttelimme silloin.

Näin jälkikäteen voin sanoa, etten yhtään osannut kuvitella, että Ostan Asuntoja Podcast yhä pyörisi ja Heikki olisi uusintavierailulla vajaata 180 viikkoa myöhemmin.

Myös Ostan Asuntoja Blogin Asuntosijoittajan psykologiaa: Heikki kysyy, Harri vastaa – Blogi #252 -kirjoitus valoittaa taustaa sille, mistä yhtenä asiana viime viikolla Osassa 1 ja yhä tänään juttelemme. Viimeksi juttelemme siitä, miten asuntosijoittajan ja yrittäjän identiteetit voivat painottua eri tavoilla. Pohdimme, miksi molemmat yhä haluamme toimintaa kasvattaa, vaikka erilaisilla lähestymistavoilla. Heikki kertoo käytännön haasteita siitä, miten yhteiskunnallisesti merkittävän toiminnan osuuden kasvattaminen on ollut hidasta ja haasteellista. Heikki kertoo, miten hänen asuntosijoitusalkkunsa kasvattamisen kriteeristä on matkan varrella muuttunut. Keskustelimme myös siitä, miten erilaiset nousevat vuokralaissegmentit voisivat näkyä jatkossa selkeämmin.

Tänään saatetaan loppuun asuntosijoittamisaiheet ja päästään puhumaan myös Heikin asuntosijoitusharrastuksen lisäksi jalkapallosijoittamisesta. ÄLÄ MISSÄÄN TAPAUKSESSA lopeta kuuntelua kesken ajatellen, että jalkapallojutut eivät ole kiinnostavia. Tässä ei jutella, miten nappulakengät oikeasti solmitaan ja onko kahden kärjen malli paras taktiikka, vaan lähestytään asiaa kannalta, josta jokainen asuntosijoittaja ja hyvä vuokranantaja pystyy ammentamaan lisää ajatuksia omaan toimintaansa. Ihan lopussa Heikki vetää upean tiivistelmän siitä, mistä asuntosijoittamisessa pärjäämisessä voi olla kyse.

Verkostolle lisäarvon tuottamisen ABC – Blogi #289

Heikki Pajunen nettisivut. Jos olet hyötynyt Heikin jutuista asuntosijoittajana tai vuokranantajana, HIFK Fotbollin -tarinaan tai vain sen tukemiseen voi osallistua monella tavalla.

Tässä linkki verkkokauppaan https://kauppa.hifkfotboll.fi. HIFK Fotboll löytyy Twitteristä Instagramista Facebookista LinkedInistä ja netistä

Kiitos Ostan Asuntoja -sisällön mahdollistavalle sponsorille:

Asuntosalkunrakentaja.fi on asuntosijoittajille tarkoitettu sivusto, jossa voit tankata tietoa asuntosijoittamisella vaurastumisesta sekä artikkeleista että ladattavasta E-kirjasta. Voit myös liittyä sisäpiiriin, jota kautta pääset käsiksi hyviin sijoitussuntoihin alle markkinahintojen. Tutustu sivustoon Asuntosalkunrakentaja.fi

Etukäteisvinkit uusista kohteista saa seuraamalla Asuntosalkunrakentajia Twitterissä tai Facebookissa.

Taas UUTTA Asuntosalkunrakentaja.fi Blogissa: Sijoitusasunnon kylpyhuoneremontti

Flippaus, pito, flippaus, pito Topias “Me” Tervasmäki – Ostan Asuntoja Podcast #179

Kiitos Ostan Asuntoja Podcast -sponsorille:

Kiinnostaako sinua uudisasunnot Suomen kasvukeskuksissa?

Peabin asunnot sijaitsevat hyvillä paikoilla ja ne suunnitellaan toimiviksi kestämään aikaa. Vakavaraiselta ja luotettavalta yhtiöltä hankittu uusi asunto on huoleton ja helposti vuokrattavissa.

Saat tiedot uusista kohteista sähköpostiisi ennen julkista ennakkomarkkinointia liittymällä avainasiakkaaksi osoitteessa peabkoti.fi/avainasiakas.

Tutustu asuntoihin ja lue lisää peabkoti.fi - Seuraa meitä myös Instagramissa @peabkoti

Vuokraovi on suosituin vuokra-asuntojen markkinapaikka, jossa hyvää vuokrakotia etsivät vuokralaiset ja niitä tarjoavat vuokranantajat onnistuvat löytämään toisensa helposti. Vuokraovi.com.

Flatco on johtava vuokranantajan elämää helpottava palvelu.

Flatco sähköistää vuokraustoiminnan paikkkariippumattomaksi asuntohakemuksesta vuokravalvontaan asti.

Etsitkö löytöjä asuntoflippaukseen? Haetko tuottavia kohteita osta ja pidä salkkuusi? Meitä asuntosijoittajia kiinnostava kauppapaikka on Huutokaupat.com.

Ifin vuokaranantajan vakuutuksen saat helposti verkosta. Laske hinta if.fi/vuokranantaja

B-Luokan Asuntosijoittaja YouTube -kanavallaan: BRRRR Strategia Case – Lumipalloefekti käytännössä

Asuntosijoittamisen lumipalloefekti – Taloushaukan kirja-arvio ja alkua luettuna – Ostan Asuntoja Podcast #169

Lue Lavitaebella -blogista kirjan arvostelu

Lue Asuntoasiaa.fi Suvi Schwabin arvio kirjasta

Suomen Vuokranantajien jäsenetuhinta 45 €

Ostan Asuntoja Podcast
Ikke spilt