Facebook Pixel
Rollemodellerne med Bjørn Vestergaard

#63 - Halfdan Timm: Om arbejdsbobler, kunsten at være kontinuerlig og de vigtigste effektivitetshacks

Derfor skal du lytte:
Halfdan Timm har netop ramt sin 30 års fødelsdag, men har oplevet mere end de fleste - i dette afsnit kan du høre de vigtigste erfaringer. Hør hele historien fra jura drop-out til at medstifte en af landets hurtigste voksende marketingbureauer Obsidian Digital, sælge det til en kapitalfond, og så får du hans vigtigste råd fra 10 års nørderier med at mestre effektivitet og skabe toppræstationer.




Episode 63: Rollemodellerne Podcast med Halfdan Timm
Om arbejdsbobler, kunsten at være kontinuerlig og de vigtigste effektivitetshacks
 
Rollemodellerne er sponsoreret af AJ Produkter
Vi er rigtigt glade for at kunne præsentere AJ Produkter, som ny sponsor på Rollemodellerne Podcast.

AJ Produkter er landets førende leverandør af kontormøbler og inventar til virksomheder, og det har de været i snart 45 år. For at kunne lykkes og skabe gode resultater, er du afhængig af de rette omgivelser, og en stor del af det, er det arbejdsmiljø du skaber er afhængig af dit inventar - der er AJ Produkter en stærk sparringspartner.

For at Rollemodellerne kan fortsætte og forblive gratis for dig som lytter, er vi nødt til at få din hjælp med at støtte vores sponsorer, så hop gerne ind på AJ-Produkter og se om de har de kontormøbler eller inventar, som kan styrke dit arbejdsmiljø.

Hvis du hellere vil give en direkte støttende hånd til podcasten, så kan du gøre det her: http://podup.dk/Rollemodellerne
Hvem er Halfdan Timm?
Halfdan Timm er online marketing ekspert, som du måske kender som medstifter af Obsidian Digital som er en af landets hurtigste voksende marketingbureauer, og som sidste år frasolgte en del af forretningen til en kapitalfond. Ellers er du helt sikkert stødt på podcasten Marketing Brief, som han driver i samarbejde med Emil Kristensen og som er landets mest lyttede marketingpodcasts.
Hvorfor er Halfdan gæst i Rollemodellerne?
Jeg har kendt Halfdan igennem mange år, og faktisk snakkede vi allerede sammen i 2017, i et afsnit som dog aldrig blev udsendt pga. timing, så jeg har altid vidst at han skulle være gæst. Halfdan har igennem de sidste 10 år markeret sig som en af landets førende online marketingeksperter, og har sideløbende været medstifter af Obsidian Digital som er gået fra start-up, til mere end 150 personer, og en position som en af landets største performance marketingbureauer. Det endte med et frasalg til en kapitalfond sidste år, og alt det er sket inden han blev 30. Så fandt han for øvrigt også tid til at lave næsten 600 afsnit af podcasten Marketing Brief, som er en af landets mest lyttede erhvervspodcasts. 

Når jeg har snakket med Halfdan, så er jeg altid blevet imponeret af hans refleksionsevne, og han har den der unikke evne til at "være alle steder", hvilket jeg beundrer. Så for mig var Halfdan en helt naturlig gæst at invitere med i podcasten.     

Dette afsnit byder bl.a. på:

Hvad er "The regret minimization framework", og hvordan det hjælper dig med at træffe bedre beslutninger?
Det vigtigste karaktertræk, som har hjulpet Halfdan mod succes
Hvordan Obsidian har skabt større effektivitet med tidsregistrering, som et af de vigtigste pejlemærker.
Den glemte kunst og værdi i at være kontinuerlig
De hemmelige værktøjer, som hjælper dig til en bedre søvn.

Tak fordi du lytter med, og husk: Hvis du er glad for podcasten, så efterlad gerne en anbefaling eller et review

Kh

Bjørn
Støt Rollemodellerne - støt vores bogsponsor:
Støt Rollemodellerne ved vores bogsponsor Bookbeat - Få ubegrænsede lydbøger GRATIS i 6 uger 

 


Rollemodellerne Episode 63 – Halfdan Timm



Notat og tidlinje:
00.00 - Intro, sponsorater mm.


07.30 - Fodboldfjollerier og Intro


10:00 - Hvordan er det lykkes for Halfdan at bygge et af landets hurtigst voksende bureauer, samtidig med han er blevet far?


12:30 - Halfdan deler to solide hacks

14:15 - Hvad er et regret minimization framework, og hvordan bruger Halfdan det til at navigere i sit eget l...
Rollemodellerne med Bjørn Vestergaard
Ikke spilt