Facebook Pixel
Selvmords Podden

#100 "Gå for å leve" med Janne Katrin Gundersen

Selvmords Podden
Selvmords Podden
Janne Katrin Gundersen gikk over 17 toppturer i 2020... for sin egen del, men aller mest for alle de som har mistet livet i selvmord. Selv har hun mistet både sin far og lillebror i selvmord, og i april startet hun og fire damer fra organisasjonen LEVE Østfold, Akershus og Sør Trøndelag en ny akjson: "Gå for å leve"
I denne episoden forteller hun hvorfor de har denne aksjonen, og også om det flotte arrangementet de skal ha 27. august - med bla Trygve Skaug.
Her er link til deres fb side: www.facebook.com/gaaforaaleve  Har du lyst til å bli medlem i LEVE? For kun kr 100,- kan du bli ut 2022. Link til kampanje medlem

http://leve.no/blimed Her kan du få hjelp:

- Trenger du akutt hjelp ring 113!

Legevakten: tlf 116 117

Kirkens SOS: Døgnåpen kristetelefon, tlf 22 40 00 40

Mental Helse: Døgnåpen krisetelefon, tlf 11 61 23

LEVE:
Landsforeningen for etterlatte ved selvmord. De arbeider for at alle som er berørt av selvmord skal få den hjelpen de trenger.
www.leve.no

Kors på Halsen (Røde Kors): Lavterskel samtaletelefon for barn og unge under 18, Tel. 800 33 321  (Mandag til fredag, kl 14-20)

Snakk om psyken. Blåkors sitt Chattetilbud for barn og ungdom (Søndag-Fredag 15-21)

https://www.snakkompsyken.no/

Stiftelsen Lillebrors Minne
-omsorg for etterlatte
Sorgstøttetelefon hver søndag

https://www.lillebrorsminne.no/


#ikke1til #selvmord #åpenhetredderliv #ikkegiopp #selvmordspodden #selvmordsforebygging #endagavgangen #antistigma #nytthåp #etterlatte #leve #leveforalle #gåforåleve
Selvmords Podden
Ikke spilt