Facebook Pixel
Støjbergs instruks

Podcast med Inger Støjbergs advokat: Sådan så rigsretssagen ud fra forsvarets perspektiv

Støjbergs instruks
Støjbergs instruks

Inger Støjberg skulle pure frifindes, sagde hendes advokater under rigsretssagen. Men sådan gik det som bekendt ikke, og i denne episode af podcasten ’Støjbergs instruks’ taler Anton Geist og Ulrik Dahlin med advokat René Offersen om, hvad der gik galt.

René Offersen fortæller, hvordan det var at være advokat for en af landets mest profilerede og kontroversielle politikere i en danmarkshistorisk sag med enorm medieopmærksomhed.

D’herrer dykker også ned i sagens substans og ser blandt andet nærmere på, præcis hvor dominobrikkerne ifølge René Offersen begyndte at falde. Nemlig da rigsretten valgte at tilsidesætte forklaringerne fra Inger Støjberg og de øvrige deltagere i et centralt møde, der fandt sted den 10. februar 2016.

Desuden taler de om forsvarernes påstand om en såkaldt alvorlighedsbetingelse, der ifølge dem burde have betydet, at Inger Støjberg slet ikke ville kunne idømmes en straf. De troede, de i alvorlighedsbetingelsen havde en slags livsforsikring, som ville redde Inger Støjberg, hvis alt andet gik galt. Men det så rigsretten anderledes på.

Støjbergs instruks
Ikke spilt