Facebook Pixel
Ugens Krise med Anna og Lasse

Anne Arhnungs afsked med Landbrug & Fødevarer

Ugens Krise med Anna og Lasse
Ugens Krise med Anna og Lasse

Direktøren for den magtfulde interesseorganistion Landbrug & Fødevarer, Anne Arhnung, har taget sit gode tøj og er skredet.

Baggrunden handler om topchef, Thomas Muurmann, over hos sæd-pusherne Danbred, der fik lov at blive i den bløde og varme chefstol i læder, selvom han havde krænket en række kvinder. Landbrug & Fødevarer, der ejer en stor del af Danbred, mente sgu ikke, der var noget i vejen for, at Muurmann kunne forsætte, selvom der var lidt gramserier og upassende opførsel. Og så alligvel: For Anne Arhnung synes, det var en træls idé at lade Muurmann køre videre i disse #metoo-tider og gik imod sin bestyrelse. Vi skal tale om, hvad hulen der foregår over hos Landbrug & Fødevarer, der er ude i en meget alvorlig krise.

Vi skal også forbi den kendte forfatter Sara Omar, der skildrer kvindeundertrykkelse i muslimske miljøer. Hun bliver anklaget for at overdrive fortællingen om sig selv, smøre tykt på og lyve. Vi har fået henvendelser om sagen, fordi Anna er presserådgiver for Sara Omar. Lasse prøver at spørge ind til strategien og håndteringen.

Ja, den er skam god nok: Det er fredag og tid til Ugens Krise. God weekend!

Anna og Lasse

Ugens Krise med Anna og Lasse
Ikke spilt