Facebook Pixel
112 For Knuste Hjerter

Drew Sycamore

112 For Knuste Hjerter
112 For Knuste Hjerter
Drew troede, alt i hendes forhold var perfekt, da hendes kæreste pludselig forlod hende. I flere år efter chokket prøvede hun at være den person, han gerne ville have. Men i processen fandt hun også opskriften på for alvor - og ubetinget - at komme videre efter et knust hjerte.

I dagens afsnit giver popstjernen Drew Sycamore dig hemmeligheden til at give slip og blive glad igen. Hun fortæller om nuets kraft og om grader af sorg, der sætter følelser i perspektiv. Om at have kærestesorger imens man er i parforholdet, og om det selvudslettende i, når jalousien bliver en fast del af relationen. Om altid at prøve at være en anden, end man egentlig er i frygt for at miste sin partner og om at miste sig selv og sin selvtillid i processen. Om at nægte at blive slået op med og om at købe push-up BH’er mod sin vilje.
Men allervigtigst: Om at finde nøglen til, hvordan man kan komme igennem alle sorger, livet byder en.

Drew gør selvfølgelig også sit allerbedste for at hjælpe dig, der sidder med et knust hjerte lige nu.

Den her podcast er til dig, der har prøvet at være forelsket. Dig, der engang har haft kærestesorg. Dig, der frygter at få det igen. Og selvfølgelig: Dig, der lige nu har ondt i hjertet.
112 For Knuste Hjerter
Not playing