Go to podcast
by FK Bodø/Glimt
4-3-3

Episode 1: Harald "Dutte" Berg

Description

Velkommen til den første episoden av Bodø/Glimts podcast 4-3-3. Den første gjesten hos oss er ingen ringere enn klubblegenden Harald "Dutte" Berg. Han forteller om opphavet til det kjente kallenavnet, om da en kamp ble avbrutt av en omstridt statsleder og om hvordan hele cuptriumfen i 1975 kunne blitt spolert om det ikke var for trangen etter å kjøpe ny fiskesluk. 

Denne fotballens Mozart” var de sveende og presise ordene Bjørge Lillelien brukte for å beskrive dagens gjest. Det er en stor ære å ønske Harald Dutte Berg velkommen til 4-3-3.

Hvem i Berg-familien er egentlig best i fotball? Og hvem er best i ørretfiske? Hvem er den beste spilleren "Dutte" har spilt med, og hvem er den beste han har spilt mot? Også er det naturligvis mange som lurer på hvem i dagens glimtlag Dutte selv synes minner mest om ham. Svaret på disse spørsmålene og mange flere får du i den første episoden av 4-3-3. 

4-3-3 er en podcast fra Bodø/Glimt med Regine Boym og Niklas Aune Johnsen. Vi inviterer spennende gjester til en prat om fotball, Glimt og livet. I tillegg stikker det alltid innom en fra klubben som kan fortelle litt om status på tingenes tilstand her og nå. 

Lurer du på noe? Eller har ris eller ros? Send en epost til niklas@glimt.no, du finner oss også på Facebook, Twitter og Instagram. 

Heia Glimt! 


Details

Episode 1

Season 1

by FK Bodø/Glimt