Go to podcast
by FK Bodø/Glimt
4-3-3

Episode 11: Sondre Brunstad Fet

Description

“Han kom på lån fra nyopprykkede Aalesund og tok både Bodø og fotball-Norge med storm i 2020-sesongen. Låneoppholdet ble gjort permanent, og ukas gjest er 100% Bodø/Glimt-spiller. I tillegg til å være en meget habil fotballspiller var han også en talentfull og rask langrennsløper, men det han gjør aller raskest det er å score mål. Tidenes raskeste mål for Bodø/Glimt tilhører ukas gjest, Sondre Brunstad Fet"  

Hvordan var det å score tidenes raskeste mål for Bodø/Glimt på toppnivå. Hvordan endte en strandtur i Thailand med overgang til Bodø/Glimt. Hvor god er egentlig Sondre Brunstad Fet på langrenn og stemmer ryktet om at han skrev særoppgave om Zlatan på videregående? Svaret på disse spørsmålene og mange flere får du i den nyeste episoden av 4-3-3. 

4-3-3 er en podcast fra Bodø/Glimt med Regine Boym og Niklas Aune Johnsen. Vi inviterer spennende gjester til en prat om fotball, Glimt og livet. I tillegg stikker det alltid innom en fra klubben som kan fortelle litt om status på tingenes tilstand her og nå.

Podcasten finnes på de aller fleste steder hvor man vanligvis finner podcaster. Søk på 4-3-3 eller Bodø/Glimt, så finner du oss

Details

Episode 11

Season 1

by FK Bodø/Glimt