Go to podcast
by FK Bodø/Glimt
4-3-3

Episode 13: Ibba Laajab

Description

Vi beklager litt dårligere lydkvalitet på denne episoden enn det du er vant med. Det skyldes litt dårlig linje til Japan.

“Han lot Østlandet være Østlandet og la ut på en eventyrlig reise som startet i nord. Han kom til Bodø for å skyte fart på karrieren, og som sagt så gjort. På første forsøk scoret han 17 mål og skøyt Bodø/Glimt tilbake i det gjeve selskap etter flere sesonger i daværende Adeccoligaen. TIlbake i Eliteserien gjorde både han og laget en god sesong og etter 13 nye scoringer bar det videre til Kina. I dag lever han fotballivet i Japan. Abdurahim “Ibba” Laajaber ukas gjest i 4-3-3!"

Hvordan er livet i Japan, og hvordan er det egentlig å være både venn og lagkamerat med verdens eldste profesjonelle fotballspiller? Hvorfor trener Ibba stadig sammen med de lokale barna utenom egne treninger, og hva er de største forskjellene på japansk og norsk fotball. Hvem var den beste spilleren han spilte med i Glimt (utenom Badou) og hvorfor er Glimt så dyktige på å utvikle fotballspillere? Svaret på disse spørsmålene og mange flere får du i den nyeste episoden av 4-3-3.

4-3-3 er en podcast fra Bodø/Glimt med Regine Boym og Niklas Aune Johnsen. Vi inviterer spennende gjester til en prat om fotball, Glimt og livet. I tillegg stikker det alltid innom en fra klubben som kan fortelle litt om status på tingenes tilstand her og nå.  Podcasten finnes på de aller fleste steder hvor man vanligvis finner podcaster. Søk på 4-3-3 eller Bodø/Glimt, så finner du oss

Details

Episode 13

Season 1

by FK Bodø/Glimt