Go to podcast
by FK Bodø/Glimt
4-3-3

Episode 2: Stig Johansen

Description

Velkommen til Bodø/Glimts podcast 4-3-3. Denne uken er Stig Johansen på besøk hos oss. Han forteller om en litt merkelig tissepause, om et uheldig selvmål på Lerkendal og om hvordan han ble den første spilleren som ble solgt rett til utlandet fra Bodø/Glimt. 

“Den verste spilleren å møte, det gjør alltid vondt”, disse ordene var sånn ca. De ordene Erik Hoftun brukte for å beskrive dagens gjest. Den spilleren i historien med flest glimtmål på toppnivå. Det er en glede å ønske Stig Johansen hjertelig velkommen til 4-3-3.

Hvordan var oppveksten i Lofoten? Kunne karrieren til Stig Johansen sett annerledes ut om Tromsø hadde vært på banen tidligere? Hvem er den beste spilleren han har spilt med, hvem er den beste spilleren han har spilt mot? Og hvor sikker var han på at Glimt kom til å vinne kvalikken i 2007?

4-3-3 er en podcast fra Bodø/Glimt med Regine Boym og Niklas Aune Johnsen. Vi inviterer spennende gjester til en prat om fotball, Glimt og livet. I tillegg stikker det alltid innom en fra klubben som kan fortelle litt om status på tingenes tilstand her og nå.

Lurer du på noe? Eller har ris eller ros? Send en epost til niklas@glimt.no, du finner oss også på Facebook, Twitter og Instagram.

Heia Glimt!

Details

Episode 2

Season 1

by FK Bodø/Glimt