Go to podcast
by FK Bodø/Glimt
4-3-3

Episode 4: Jonas Ueland Kolstad

Description

Velkommen til Bodø/Glimts podcast 4-3-3. Denne uken er Jonas Ueland Kolstad på besøk hos oss. Han forteller om hvorfor han har trivdes aller best i Bodø/Glimt, om da han ble årets mannlige sportsutøver på en skole i USA og om den gangen Vamp-vokalisten trodde han var fast førstekeeper i Glimt.

Fotballspiller på Bodø/Glimt siden 2003. Eller rettere sagt, reservekeeper siden 2003.” hans egne ord, men selv om han ikke har gitt helt slipp på reservekeeper-drømmen riktig ennå – så er nå mest kjent som “verdens beste keepertrener”. En glede å ha han på besøk i 4-3-3.

Hva er Jonas Kolstads beste kostholdstips? Hvor mange dresser finner du skapet hans og hvilken kamp er egentlig den beste han har spilt? Er han en straffe-spesialist eller er det bare et inntrykk vi har? Og tør vi egentlig spørre om giganttabben mot Lyn i 2005? Svaret på disse spørsmålene og mange flere får du i den første episoden av 4-3-3.

4-3-3 er en podcast fra Bodø/Glimt med Regine Boym og Niklas Aune Johnsen. Vi inviterer spennende gjester til en prat om fotball, Glimt og livet. I tillegg stikker det alltid innom en fra klubben som kan fortelle litt om status på tingenes tilstand her og nå.

Lurer du på noe? Eller har ris eller ros? Send en epost til niklas@glimt.no, du finner oss også på Facebook, Twitter og Instagram.

Heia Glimt!

Details

Episode 4

Season 1

by FK Bodø/Glimt