Go to podcast
by FK Bodø/Glimt
4-3-3

Episode 6: Ruben Imingen

Description

"Han debuterte for Bodø/Glimt helt tilbake i 2005. Spillet hans bidro blant annet til flere uttak til Norges U21-landslag. Dessverre ble karrieren til ukas gjest i stor grad stykket opp av flere skader. Likevel kjempet han seg tilbake og ledet laget som kaptein når Glimt endelig var tilbake i Eliteserien i 2014. Ukas gjest i 4-3-3 er Ruben Imingen".

Hva er Ruben Imingens beste glimtminne? Hvorfor hører han stadig til radiosporten, og hva er egentlig den beste spilleren han har spilt med? Hva er den ideelle bekledningen for en halvtime på tredemølla og hvorfor måtte han be om fritak fra en kamp i 2014? Svaret på disse spørsmålene og mange flere får du i den nyeste episoden av 4-3-3.

4-3-3 er en podcast fra Bodø/Glimt med Regine Boym og Niklas Aune Johnsen. Vi inviterer spennende gjester til en prat om fotball, Glimt og livet. I tillegg stikker det alltid innom en fra klubben som kan fortelle litt om status på tingenes tilstand her og nå.

Podcasten finnes på de aller fleste steder hvor man vanligvis finner podcaster.

Lurer du på noe? Eller har ris eller ros? Send en epost til niklas@glimt.no, du finner oss også på Facebook, Twitter og Instagram.

Details

Episode 6

Season 1

by FK Bodø/Glimt