Go to podcast
by FK Bodø/Glimt
4-3-3

Episode 7: Erlend Osnes

Description

"Han reiser landet rundt og underholder folket fra stand-up-scenen, han har hatt eget radioprogram på NRK P3. Nå sitter han alene i kjelleren og snakker med seg selv i podkasten Heimelaga, men hver søndag slipper han ut for å varme opp publikum på Aspmyra. I dag er han vår gjest, endelig! Ukas gjest er Erlend Osnes!"  

Hvilken av glimtspillerne likner mest på komikerkollega, Kevin Kildal, sånn personlighetsmessig? Og hva er Erlend Osnes beste minne fra 2020-sesongen og hvem er tidenes glimtspiller i hans øyne? Hva skjedde egentlig da "Bergen by e full av drit" runget over stadionanlegget på Aspmyra?  Og hvor ble det egentlig av Akwasi Oduro? Svaret på disse spørsmålene og mange fler får du svaret på i den nyeste episoden av 4-3-3. 

 4-3-3 er en podcast fra Bodø/Glimt med Regine Boym og Niklas Aune Johnsen. Vi inviterer spennende gjester til en prat om fotball, Glimt og livet. I tillegg stikker det alltid innom en fra klubben som kan fortelle litt om status på tingenes tilstand her og nå. Podcasten finnes på de aller fleste steder hvor man vanligvis finner podcaster.

Lurer du på noe? Eller har ris eller ros? Send en epost til niklas@glimt.no, du finner oss også på Facebook, Twitter og Instagram.


Details

Episode 7

Season 1

by FK Bodø/Glimt