Go to podcast
by FK Bodø/Glimt
4-3-3

Episode 8: Marius Lode

Description

"Han klemte til på halvspretten da Glimt trengte det som mest, og resultatet? Ja, det ble årets mål! Han feira seriegull på et hotellrom i Oslo og er en lynrask midtstopper og har både opprykk, sølv og gull i Eliteserien med Bodø/Glimt, det er det ikke alle som har. Marius Lode er ukas gjest i 4-3-3".

Hva er den beste kampen Marius Lode har spilt? Hvorfor er han så opptatt  av jagerfly, og hva er egentlig hans største svakthet? Ble han surere av å være i karantene under gullfesten, og hva skjedde egentlig da han ble utestengt fra all fotball i ett helt år? Svaret på disse spørsmålene og mange flere får du i den nyeste episoden av 4-3-3.

4-3-3 er en podcast fra Bodø/Glimt med Regine Boym og Niklas Aune Johnsen. Vi inviterer spennende gjester til en prat om fotball, Glimt og livet. I tillegg stikker det alltid innom en fra klubben som kan fortelle litt om status på tingenes tilstand her og nå.

Podcasten finnes på de aller fleste steder hvor man vanligvis finner podcaster. Du finner den også på YouTube-kanalen vår! 


Søk på 4-3-3 eller Bodø/Glimt, så finner du oss. 4-3-3 er tilgjengelig på:

[embed]<iframe src="https://anchor.fm/bodoglimt/embed" height="102px" width="400px" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>[/embed]

Lurer du på noe? Eller har ris eller ros? Send en epost til niklas@glimt.no

Details

Episode 8

Season 1

by FK Bodø/Glimt