Facebook Pixel
4-3-3

Episode 9: Vegard Leikvoll Moberg

4-3-3
4-3-3

“Trollmannen fra Os” er det klingende kallenavnet på mannen som etter et kort opphold i Danmark kom tilbake som en målscorende åpenbaring! Han har nesten 18.000 retweets på Twitter, har spilt i alle posisjonene på banen, foruten om back og han e steike god på avsugn… avslutningstrening! Velkommen til oss, Vegard Leikvoll Moberg!"

Hvordan var det egentlig å stå i målet gjennom hele overtiden i kampen mot Mjøndalen? Hva er historien bak den legendariske tweeten og hva skjedde egentlig da han på direkten avslørte hemmeligheten bak målene? Hvordan var livet i Danmark og hva er det peneste selvmålet Moberg har scora? Svaret på disse spørsmålene og mange flere får du i den nyeste episoden av 4-3-3.

4-3-3 er en podcast fra Bodø/Glimt med Regine Boym og Niklas Aune Johnsen. Vi inviterer spennende gjester til en prat om fotball, Glimt og livet. I tillegg stikker det alltid innom en fra klubben som kan fortelle litt om status på tingenes tilstand her og nå.

Podcasten finnes på de aller fleste steder hvor man vanligvis finner podcaster. Søk på 4-3-3 eller Bodø/Glimt, så finner du oss. 4-3-3 er tilgjengelig på:

Lurer du på noe? Eller har ris eller ros? Send en epost til niklas@glimt.no

4-3-3
Not playing