Facebook Pixel
Andra kammaren

Andra kammaren

99 episodes
Government

Andra kammaren

99 episodes
Government

About Andra kammaren

Andra kammaren - Ditt kompass på den politiska kartan är en podcast som tar upp dagsaktuella frågor och går till botten med dessa. Vi följer det politiska spelet och gräver djupare i ämnen som har betydelse för vår samhällsutveckling och din vardag.
I podcasten tar vi upp politiska skeenden i omvärlden likväl som i Sverige.

Vi som gör podcasten heter Emil Lindström och Mathias Wennberg. Vi är båda djupt förälskade i politiska frågor och podcasten är ett sätt för själva att dela våra tankar om det som händer i vår omvärld. Vi hoppas du som lyssnar vill vara en del av innehållet genom att kontakta oss om du vill lägga in något i diskussionen, eller om har något ämne tycker vi borde gräver djupare i. Podcasten är partipolitiskt fristående.

konflikter, samhällstrender och allmänpolitiska frågor.

Vi som gör podcasten heter Emil Lindström och Mathias Wennberg. Vi är båda politiskt intresserade och podcasten är ett sätt för själva att dela våra tankar om det som händer i vår omvärld. Vi hoppas du som lyssnar vill vara en del av innehållet genom att kontakta oss med de frågor du vill att vi gräver djupare i. Podcasten är partipolitiskt fristående.

Episodes

2021

Not playing