Facebook Pixel
BOBcast

Studentersamfunnet – Fra Brundtland til blåblå regjering: hvordan kommentere norsk politikk?

BOBcast
BOBcast
Året er 1983: NRK lanserer tekst-tv og Dagbladet gis nå ut som tabloidavis – to viktige hendelser i medienorge. Men dette er også året Magnus Takvam blir ansatt i NRK. Og selv om det kanskje ikke rystet verden i 1983, skal han i løpet av de neste tiårene få det som bare kan kategoriseres som legendestatus på Marienlyst!

Når han nå setter punktum ved en lang karriere som politisk kommentator ser vi vårt snitt til å invitere ham til Bergen. Sammen med Frøy Gudbrandsen, tidligere politisk kommentator og nå sjefredaktør i Bergens Tidende, tar vi et dypdykk i det politiske landskapet i Norge sett med medias øyne – helt fra Brundtland til det Blåblå!

For hvordan er det egentlig å formidle og analysere store politiske hendelser mens de utspiller seg og påvirker samfunnet du lever i? Og hva er vel mer passende enn at disse kloke hodene ble samlet på den internasjonale dagen for pressefrihet?

Vi feirer pressefriheten og runder av semesteret vårt med politiske kommentarer på fortid og nåtid!

I denne panelsamtalen møter du altså NRK-kommentator Magnus Takvam og Frøy Gudbrandsen, Sjefredaktør i Bergens Tidende. Opptak fra Bergen offentlige bibliotek den 3. mai 2022.
BOBcast
Not playing