Facebook Pixel
Borgen Late Night

Borgen Late Night: OK-aftale er en forårsgave til regeringen

Borgen Late Night
Borgen Late Night

Der er forår i luften. Det mærker man også i regeringen, efter at forhandlerne for lønmodtagere og arbejdsgivere har landet en overenskomstaftale Industriens område. Aflyser det en mulig storkonflikt i foråret?

Det taler vi om med gæstevært Kristian Madsen, der er chefredaktør på A4 Medier, der følger arbejdsmarkedsstoffet tæt. Madsen er i denne uge vikar for Lars Trier Mogensen, der er på ferie.

Statsministeren har været til sikkerhedspolitisk konference i München, hvor hun slog fast, at Putin må standses her og nu. Udenrigsministeren er her, der og alle vegne, og er den, der allerede nu slår fast, at efter kampvogne, så bliver jagerfly, det næste der skal sendes til Ukraine.

En ny bog ”Insider” af Liberal Alliances tidligere minister Simon Emil Ammitzbøll-Bille tegner et ikke altid flatterende portræt af Løkke som statsminister under VLAK-tiden.

Kun i 13 dage var Henriette Ergemann Nye Borgerliges næstformand, så måtte hun trække sig. Er udskilningsløbet på højrefløjen nu for alvor gået i gang?

Borgen Late Night
Not playing