Facebook Pixel
Cappuzine

Jakso 57: Esikaupunkien kahvilat ja kahvin MM-kisat Italiassa

Description

Erikoiskahviin panostavat kahvilat ovat olleet perinteisesti kaupunkien keskustoissa asuvien ja asioivien ulottuvilla. Erityisen totta tämä on ollut armaassa kotikaupungissamme, Helsingissä.

Vaan ei enää!

Syksyllä Viikissä ovensa avaava Stay Friendly -kahvila asettuu sijainnillaan jaloon pohjoismaalaiseen jatkumoon, jossa huippulaatuiset kahvilat vuokraavat liiketilansa vilkkaan keskustan sijasta rauhallisilta asuinalueilta keskustan esikaupungeissa.

Tästä ilmiöstä keskustelemme hieman laajemmin.

Toisena suurena aiheena nostamme esille World Coffee Eventsin ilmoituksen järjestää vuoden 2020/2021 kahvin maailmanmestaruuskisat Italian Milanon HOST-messujen yhteydessä lokakuun lopulla.

Kuten arvata saattaa, Cappuzinen toimituksella on... krhm... mielipide tästä asiasta. Kuinka tärkeää oli saada kisat mahdutettua vielä 2021 puolelle aikaan, jolloin globaali pandemia on (erittäin vahvasti) EHKÄ hallinnassa? Ja ennen kaikkea, kenelle se oli tärkeää?

Muun muassa näihin asioihin paneutuu tämän kertainen Cappuzine-jakso!

Cappuzine on podcast kahvista ja kahvikulttuurista. Juontajina toimivat Suomen erikoiskahvialan ei-niin-vanhat ketut Jarno Peräkylä ja Samuli Parkkinen.

Categories