Go to podcast
by Geekster
Castard

Castard: Lost het einde van Wandavision de verwachtingen in?

Description

Wandavision is helemaal afgelopen. Geen geheime aflevering 10, afgelopen vrijdag hebben we definitief afscheid genomen van de fenomeenserie op Disney+. In vorige Castards volgende we de afleveringen op de voet met tal van zotte theorieën in hun kielzog. Zijn ze ook waar gekomen? Of werden onze dromen aan diggelen geslagen? Je komt het te weten in deze gloednieuwe aflevering!

Meer dan een opstapje naar de rest van het MCU2?

Wederom roepen we het superteam van Jana, Elien, Dennis en Jeroen weer samen om boordevol spoilers de laatste 4 afleveringen van de serie samen te vatten. Naar goede gewoonte hebben we het niet alleen over onze mening en zotte hersenspinsel maar zoomen we ook in op alle kleine details die elke Marvel(comics) liefhebber kan appreciëren. Neem er zoals steeds ook de spoilerbijbel in de linklijst bij, zo hebben jullie ook de visuals bij de audio. Geniet van ons laatste bezoek aan Westview!

Darklinks

Geen aflevering zonder handige links:

Mixtape tijd

Vibe nog eens mee met Dennis en de geweldige mixtape van deze serie:

Wat vonden jullie van Wandavision in zijn geheel?

Blij met de conclusie? Of hadden jullie toch meer verwacht? Wij willen jullie horen! Dat kan op onze Facebook, op onze Twitter @podcastard_be of via onze officiële Geekster Discord. Mailen mag ook nog steeds naar castard[at]geekster.be.

Algemene feedback en suggesties zijn nog altijd welkom via dezelfde kanalen. Als we iets beter kunnen doen, dan horen we dat graag!

Details

Episode

by Geekster