Facebook Pixel
Castard

Castard: Vier met ons een kwart-eeuw Pokémon

Castard
Castard

We mogen alweer een verjaardag vieren! Terwijl de games redactie zich klaarmaakt voor de 35 jaar The Legend of Zelda, roepen wij de nostalgie redactie samen om het lof te zingen van bekendste collect'em all serie op aarde: Pokémon. Het is moeilijk om ons nu een wereld zonder de tweede bekendste muis ter wereld - Pikachu - in te beelden, maar ooit was dat nog een bizarre rage overgevlogen uit Japan. In deze Castard blikken voor de gezelligheid terug op het begin van een fenomeen.

Gotta Catch'em all

Onze nostalgie redactie is voor deze aflevering samengesteld uit Jeroen, Elien en Jana. Allemaal hadden we Pokémon van bij het begin. 151 beestjes en minstens evenveel herinneringen verder kijken we terug op onze eerste stapjes, onze favoriete 'mons en ook hoe de serie ons tot op vandaag vergezeld. Er was een structuur aan deze aflevering, maar al gauw vervallen we terug naar een tijd waar huiswerk en VT4 nog dagelijks werden uitgesproken. Vergezel ons in deze trip down memory lane!

Info via linkkabel

Geen aflevering zonder handige links:

Hoe kijken jullie terug op 25 Pokémon?

En welke is jullie favoriete aller tijden game of Poké? Laat het ons weten! Dat kan op onze Facebook, op onze Twitter @podcastard_be of via onze officiële Geekster Discord. Mailen mag ook nog steeds naar castard[at]geekster.be.

Algemene feedback en suggesties zijn nog altijd welkom via dezelfde kanalen. Als we iets beter kunnen doen, dan horen we dat graag!

Castard
Not playing