Go to podcast
by Geekster
Castard

Castard: "Wie gaan er nog Europese strips lezen als de babyboomers dood zijn?"

Description

Het is niet ons postulaat maar dit van Tim Layae, een kersverse en hopelijk opkomende striptekenaar die met zijn eindwerk meteen een knuppel in het hoenderhok werpt. We waren zodanig geprikkeld door zijn werk en de niet te ontkennen punten die hij aanhaalt, dat we met de stripredactie een Castard moesten inblikken. Heeft de man een punt? Of gaat hij wat te kort door bocht?

Een liftrit door het landschap van getekende verhalen

Om deze aflevering te volgen raden we jullie eerst en vooral sterk aan om het werk van Tim Layae eens te lezen. Maakt het volgen van de argumenten gemakkelijker en het is ook gewoon een goede strip dat je aan het denken brengt. De link hiernaar vind je in linklijst hieronder. Lukt het niet tijdens het luisteren, dan leiden Dennis en Jeroen je door de introspectie.

Shownotes

Geen aflevering zonder handige links:

Wat denken jullie?

Valt de eurostrip nog te redden of zal het onherroepelijke uitdoven? En hoe kan het volgens jullie nog gered worden? As usual; zet jullie mening in de comments! Dat kan op onze Facebook, op onze Twitter @podcastard_be of via onze officiële Geekster Discord. Mailen mag ook nog steeds naar castard[at]geekster.be.

Algemene feedback en suggesties zijn nog altijd welkom via dezelfde kanalen. Als we iets beter kunnen doen, dan horen we dat graag!

Details

Episode

by Geekster