Facebook Pixel
CHCI TO

#11 ÁJA a IGOR OCHEPOVSKY I.

CHCI TO
CHCI TO

Sex v dlouhodobém vztahu, setkání na Tinderu a fanynky, co chtějí Igora do postele.

Zas jsme byli divoký jak nikdy předtím. Na konci dílu zjistíte, jak souvisí Igorova tvorba a Eliščiny orgasmy. Expertky v ničem proberou monogamii. Proč je Igor jedna z postav filmu Jana Svěráka?

Pokud si chcete manifestovat brzkou party, pusťte si party CHCI TO.

Děkujeme za drinky baru Public Interest.

Děkujeme za Vaši podporu na www.buymeacoffee.com/chcito

Sledujte nás na Instagramu Alena Doláková a Eliška Soukupová

Podrobnější obsah:

Ambasador moderního přístupu k jazzu a ambasadorky projektu naplácám ti řízkem v jedné posteli.

Číslo jedenáct stejně jako další mistrovská čísla (22, 33) je podle numerologie velmi mocné a silné číslo. Alespoň to píšou na internetu, takže je to pravda. Proto máme první čtyřku.

Tinder love. Hešteg nejsem zvíře. Drogy, alkohol a holky jako mačo trend v hudebním byznyse. Proč si Igor myslí, že je černá ovce hudebního průmyslu? Alena je duchovně vzrušená. Igor odpovídá jako politik…jen se nedovedeme rozhodnout za jakou stranu by měl kandidovat. Igor a jeho problém – mrdlý umělkyně. Ájy sociologický Tinder průzkum. Aleny alikvótní smích. Jak se seznámili?

Jak dopadne casting k nim do trojky? Eliška a Alena jsou sice Expertky v ničem, ale obě už chodily s Rusem, takže na tenhle rozhovor byly připravený. Igor s Ájou byli taky redy – poslechli si před rozhovorem všechny naše díly. Připravenej ale nebyl Public Interest. Až si příště pozveme Ochepovský, public interest nebude mít z čeho míchat drinky.

CHCI TO
Not playing