Facebook Pixel
Coach Elo

#08. Christian O’Sullivan

Coach Elo
Coach Elo

Dagens episode med Christian er i noe dårligere lydkvalitet enn vanlig. Håper likevel du får med deg god informasjon og inspirasjon fra episoden.


Christian O’ Sullivan er til daglig proff håndballspiller i Bundesliga i Tyskland. Han spiller for SC Magdeburg. I tillegg er han en viktig spiller på det norske herrelandslaget, hvor han har vært med å vinne hele to VM-sølv og én EM-bronse! 


Christian forteller sin historie og om sin reise i håndballen. De hadde et meget godt aldersbestemt lag, men det var bare han som endte opp med å bli håndballspiller. I dagens episode forteller han om hvorfor han tror at mange gir seg med idretten sin i overgangen fra junior til senior (fra amatør til proff). 


Vi snakker om «prosjekt Rio 2016» og hvordan det er å ta steget ut som profesjonell håndballspiller i Europa. I hans klubb Magdeburg forventes det at han snakket tysk på trening, og det var ikke bare enkelt i starten å tilpasse seg profflivet i Tyskland. 


En fin episode fra en reflektert og hardtarbeidende kar. Han deler sine beste tips til unge utøvere der ute, som har en drøm om å bli gode. En verdifull episode!


Mvh Elo


SOSIALE MEDIER


PRODUKSJON:





Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Coach Elo
Not playing