Facebook Pixel
Coach Elo

#10. Rudi Holloman

Coach Elo
Coach Elo

Rudi Holloman er en av mine beste kompiser. Han er utdannet livsstyrketrener, samtaleterapeut, rådgiver og sykepleier. I tillegg har han lang og bred erfaring innenfor psykiatrien. En reflektert mann med god selvinnsikt, som virkelig har gjort en jobb for å få en dypere forståelse for hvem han er. Derfor er han også en stor ressurs for andre mennesker der ute. 


Rudi var (er fremdeles for så vidt) en meget dyktig fotballspiller. Likevel følte han seg ikke mentalt klar for å satse på fotballen før han var 22 år, og gikk derfor glipp av mye grunnleggende. Men, han hadde en vanvittig «X-faktor»! Ferdigheter som få andre besitter gjorde han til en anerkjent kantspiller, som mange spådde en lys fremtid. Rudi fikk aldri ut sitt potensiale, og i dag er han helt sikker på hva som var de avgjørende faktorene til det. Hans bakgrunn og livsbagasje gjorde det vanskelig for han å prestere under press, og han slet lenge med prestasjonsangst, dårlig selvtillit og frykten for å feile. Spesielt frykten for at andre skulle se han feile. 


Vi snakker om trenere, og hvor viktig det er at de ser utøveren for den han/hun er, og gir den nødvendige tryggheten, slik at utøveren settes i en god posisjon til å lykkes. Rudi hadde ikke en trener som hjalp han med dette - kanskje var det heller stikk motsatt. 


Rudi sin historie, hans refleksjoner, selvinnsikt og råd, vil garantert være av stor verdi for mange mennesker der ute. Jeg håper du setter av tid til å høre på denne karen. Det er verdt det!


Tusen takk for alt så langt, kompis 🙏 Du betyr mye. 


Mvh Elo 


SOSIALE MEDIER


PRODUKSJON:





Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Coach Elo
Not playing