Facebook Pixel
Coach Elo

#13. Monica Hansen

Coach Elo
Coach Elo

I 2017 møtte jeg Monica for første gang på Aquarama Trening i Kristiansand. Jeg jobbet der som PT og Monica oppsøkte meg - da hun ønsket en (mildt sagt) drastisk livstilsendring. Hun hadde akkurat kommet ut fra rehabilitering for rusmisbruk, var overvektig, og hennes daværende kjæreste var fremdeles på rehabilitering.


Monica ønsket å gå ned mange mange kg, starte å trene hver eneste dag, legge om sitt kosthold, og få orden på livet sitt. Hennes resultater er så imponerende at jeg ikke har ord nok til å beskrive. Av alle kunder jeg har hatt, er Monica kanskje den som har gjort aller mest inntrykk på meg. 


Vi snakker om tunge og såre temaer som seksuelt misbruk over flere år som barn, rusmisbruk som startet i tidlig tenårene, fosterhjem/barnehjem, to foreldre som var rusmisbrukere, og i det hele tatt en unik, ærlig og ekte historie om en råsterk jente! 


Jeg er så imponert og stolt over deg, Monica. Over hvor du er i livet nå. Du er en inspirasjon og en person jeg er veldig glad for at jeg fikk møte. Tusen takk for at du gjorde meg til en bedre coach, og for at du er et så fint og sterkt forbilde for alle oss andre🤍


Mvh Elo


SOSIALE MEDIER


PRODUKSJON:





Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Coach Elo
Not playing