Facebook Pixel
Coach Elo

#15. Mia Svele

Coach Elo
Coach Elo

Mia debuterte i eliteserien som 16-åring, og har allerede som 19-åring rukket å bli en kjent håndballspiller i Norge. Hun ble kaptein for Storhamar Elite da hun var 18 år, og fikk en av sine store drømmer oppfylt da hun ledet laget sitt i en NM-finale mot Vipers Kristiansand.

Etter 3 år i Storhamar valgte Mia å bli utenlandsproff. Hun skrev under for Nykøbing Falster og flyttet alene til København. Hun ønsket seg et eventyr!


Men, bare etter noen få måneder i Danmark skjedde det som alle håndballspillere frykter. Korsbåndet i kneet røk. Vi snakker om opplevelsen, da hun fikk beskjed fra legen om at det var røket, følelser, tanker og den tøffe opptreningen. Senere måtte hun inn i kneet på nytt for å fjerne arrvev og i tillegg sy menisken. 


Vi snakker om oppveksten på Hamar, og alt presset hun følte på som datteren til Bent Svele. Var det egentlig håndballspiller hun ønsket å bli? 


Vi avslutter episoden med en spørsmålsrunde fra følgere på Instagram. Her får du høre hvilken spiller Mia hadde som forbilde, hvem hun mener er tidenes håndballspiller, hvordan det var å få kapteinsbindet som 18-åring, og hvilke drømmer og mål hun har for fremtiden. 


En reflektert og voksen jente, som tross sin unge alder allerede har opplevd veldig veldig mye. Dessuten fyller hun 20 år i dag, 16.mars, da denne episoden lanseres!

Jeg tror du vil få mye ut av historien til Mia. 


Mvh Elo🤍


SOSIALE MEDIER


PRODUKSJON:





Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Coach Elo
Not playing