Facebook Pixel
Coach Elo

#16. Bent Svele

Coach Elo
Coach Elo

Om du ikke har hørt om Bent Svele, så har du helt sikkert hørt stemmen hans likevel! Sammen med Harald Bredeli har han kommentert håndball for TV2 i en årrekke - rettere sagt i over 20 år!

Sammen med det norske landslaget i håndball har de gjort mesterskapene i desember til en «førjulstradisjon» i det norske hjem.


I denne episoden får du garantert høre ting du ikke visste om Bent Svele. Vi snakker om hans ungdomstid, og drømmen om å bli fotballspiller. Han endte opp med å bli utenlandsproff i håndball og har over 100 landskamper, og ikke minst var han kaptein for det norske landslaget i sin tid. 


Vi snakker om hans opplevelser som kommentator, hans drømmelag og ikke minst tidenes øyeblikk og tidenes håndballspiller (både kvinne og mann). 


En mann jeg har sett opp til siden jeg var liten gutt, og som jeg har hørt kommentere håndballkamper helt siden 90-tallet. Derfor er det en ære å ha med selveste Bent Svele i min podcast! En bedre middag hjemme hos familien Svele på Ringsaker en sen onsdagskveld, etterfulgt av en inspirerende og fin prat med denne likanes karen. 

Et stort øyeblikk for en fremdeles ung kar som meg selv! 


Tusen takk, Bent. Jeg håper dere får en fin opplevelse med denne episoden. 


Mvh Elo🤍


SOSIALE MEDIER


PRODUKSJON:





Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Coach Elo
Not playing