Facebook Pixel
Corydon & Co.

En rullende spionskandale og radikal sabelrysten

Description

00.07: Corydon & Co. er tilbage i det nye år og ligger fra land med spionskandalen om Forsvarets Efterretningstjeneste og sigtelsen af FE. Graverjournalist Thomas Svaneborg har undersøgt sagen nærmere og talt med en række kilder tæt på historien. Han forklarer sagen og giver et bud på, hvad den hemmeligholdte sag, drejer sig om, og hvad der er op og ned i den kulørte sag.

26.22: Den politiske sæson tog fart, da den radikale leder Sofie Carsten Nielsen lagde året ud med at slå fast, at hun ikke vil pege på en socialdemokratisk mindretalsregering efter næste valg, og at valget kan falde på en blå statsminister. Det er startskuddet til et chicken race frem mod næste valg, der kan ende i radikal triumf, eller koste Carsten Nielsen jobbet som partileder. Det vurderer Bjarne Corydon, politisk kommentator Helle Ib og politisk korrespondent Jesper Hvass.

Corydon & Co. er Børsens ugentlige podcast, hvor ansvh. chefredaktør Bjarne Corydon hver fredag zoomer ind på de vigtigste historier i politik og økonomi i selskab med eksperter fra Børsens redaktion.

Categories