Facebook Pixel
Den Forbudte Skole

Lasse Topbjerg om rejsen ind i sjælens landskab igennem psykedelika og kunst

Den Forbudte Skole
Den Forbudte Skole

I dette afsnit af Den Forbudte Skole taler jeg med billedkunstner og alkymist Lasse Topbjerg. Lasse Topbjerg fortæller i dette afsnit om hans rejse ind i sjælens landskab, om at give slip og følge sit mythopoetiske selv. Lasse er visionær billedkunstner og musiker, og så er han en medrejsende i sjælens virkelighed.

I start 20’erne valgte Lasse at give slip på forestillingen om hvor han skulle hen, i stedet lod han sig glide med livsstrømmen, hvilket førte ham til Indien, Australien og til mødet med Ayahuasca. Denne tillid til strømmen har været med til at skabe Lasses egen fortælling, eget liv, en egen myte, han fulgte det mythopoetiske selv - dét i os der skaber myter. Mødet med ayahuasca blev en genopdagelse af barndommens fascination med kunst, hans egen kreativitet og den kreativitet der havde ligget i dvale. Nu kunne han begynde at væve barndommens tabte kunst ind i voksnelivet.

Vi taler om Lasses historie, om visinær kunst, om synkroniciteter og følge livsstrømmen, om ayahuasca, og kunstalkymi. Hele samtalen krydres med Lasses drømme og indre rejser, der bevidner om et liv hvor der gås med et ben i hver virkelighed - sjælens og menneskets. I dag vil Lasse gerne hjælpe andre med at opdage deres kreativitet, og måske endda lære sig selv bedre at kende i processen, dette gør han bl.a. i næste weekend, hvor han afholder kunst og alkymi retræte!

Tjek Lasse ud på hans hjemmeside Lassetopbjerg.com.

Tak for snakken Lasse !

--- Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/denforbudteskole/message
Den Forbudte Skole
Not playing