Facebook Pixel
DreamTALK

#196 Älä päästä itseäsi helpolla! Haastattelussa Jessica Reiman✨

DreamTALK
DreamTALK

Tämä jakso on täynnä VOIMAA!💪 Me puhutaan upean, vahvan ja rohkean Jessica Reimanin kanssa unelmista, tahdonvoimasta, elinvoimasta, rohkeudesta, rajoista, joita on asetettava voidakseen hyvin mutta myös rajoista, joita on hyvä rikkoa löytääkseen oman potentiaalinsa ja kuinka itseä ei todellakaan kannata päästää helpolla, jos haluaa elää onnellista ja täyttymyksellistä elämää.

Jessica Reiman on rohkea, positiivinen, vahva ja sydämellinen unelmien toteuttaja ja valmentaja. Hän on fysioterapeutti, personal trainer, wellness coach, nutrition coach joka on luonut upean omannäköisen menestystarinan ja säteilee ympärilleen auringonpaistetta, voimaa ja positiivista asennetta ja jonka missio on toimia motivaattorina ja inspiraation lähteenä, saada ihmiset liikkeelle ja tekemään asioita, jotka lisäävä hyvinvointia.

Jessica todella elää mitä opettaa, se näkyy ja säteilee tästä naisesta kilometrien päähän. Se, mitä hän opettaa ei ole vain kirjoista opittua, vaan tämä nainen valmentaa oman kokemuksensa kautta opituista todellisista kokemuksista syntyneellä vahvalla ammattitaidolla ja osaamisella. Jessica auttaa ihmisiä todella muuttamaan oman elämän. Tässä jaksossa saat ison annoksen sitä voimaa ja rohkaisua, mikä upeasta Jessicasta säteilee.

Tämä jakso on täynnä voimaa ja viisautta. Laita luurit korviin ja tule kuulolle. Et nimittäin halua jättää tätä välistä💗

Ps. Tutustu lisää Jessicaan 💗

Pps. Muista myös nämä 🙋‍♀️DreamTALK
Not playing