Facebook Pixel
Driim - Huippujen Valmennukset

Driim Podcast #11 - Joni Jaakkola

Driim - Huippujen Valmennukset
Driim - Huippujen Valmennukset
Joni Jaakkola on Optimal Performancen toimitusjohtaja, voimaharjoitteluvalmentaja, innostava luennoitsija ja tietokirjailija. Joni on myös suosittu ja aktiivinen some-vaikuttaja oivaltavan ja ihmisläheisen lähestymistapansa kautta.

Koko elämänsä aktiivisesti liikkunut, koulutukseltaan alunperin diplomi-insinööriksi itsensä lukenut Joni teki harrastuksistaan itselleen ammatin vuonna 2010 kun hän perusti vaimonsa kanssa Optimal Performancen.

Jonin humoristinen ja jämäkkä, mutta silti ihmisläheinen valmennusfilosofia tiivistyi yksiin kansiin syksyllä 2017 “Väkevä elämä - Viisaampi mieli, vahvempi keho” -tietokirjan muodossa joka sai jatkoa marraskuussa 2020 julkaistulla “Väkevä työelämä – Terveyttä, tolkkua ja tuloksia” teoksella.

Jonin valmennus "Elämäntaparemontin Kulmakivet" on kaikille jotka tietävät, että muutos elämäntavoissa pitäisi tehdä ja heille, jotka ovat yrittäneet tehdä elämäntaparemonttia, ehkä useampaankin kertaan, mutta jotka eivät ole onnistuneet tai saaneet pysyvää muutosta aikaiseksi. Valmennus on myös kaikille jotka ovat kyllästyneet uuden vuoden lupauksiin, taas ensi maanantaina terveellisen elämän aloittamiseen ja uuden elämän aloittamisessa epäonnistumiseen.

Katso Jonin valmennuksen ensimmäinen video ilmaiseksi osoitteessa https://www.driim.fi/joni-jaakkola-elamantaparemontin-kulmakivet

Seuraa Driimiä somessa:
https://www.instagram.com/driim.fi
https://www.facebook.com/driim.fi
https://www.linkedin.com/company/driim-oy

Katso Driimiä YouTubessa:
https://bit.ly/2N3ykZU

#driim #hyvinvointi #elämäntaparemontti #elämäntapamuutos #jonijaakkola
Driim - Huippujen Valmennukset
Not playing