Facebook Pixel
Driim - Huippujen Valmennukset

Driim Podcast #12 - Jaakko Savolahti

Driim - Huippujen Valmennukset
Driim - Huippujen Valmennukset
Jaakko Savolahti on useammankin lajin SM-mitalisti, toiminut lacrosse maajoukkueen kapteenina MM ja EM-kisoissa, suosittu puhuja ja kokenut monipuolinen suorituskyky- ja terveysvalmentaja, sekä lepopäivä podcastin toinen ankkuri.

Jaakko on intohimoinen ihmisten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin auttaja. Hän on itse kokenut uupumisen, sekä huomannut liiallisen kuormituksen negatiiviset vaikutukset ihmisissä toimiessaan hyvinvointivalmentajana.

Nämä ovat ohjanneet häntä auttamaan ihmisiä erityisesti levon ja unen merkityksen ymmärtämisessä ja niiden hyödyntämisessä.

Jaakon valmennus "Paremmat unet, parempi elämä" on niille, joilla on vaikeuksia nukkumisen kanssa ja niille, jotka eivät syystä tai toisesta suostu tai valitse nukkua.

Univalmennus on niin konkreettinen kuin mahdollista.

Saat untasi parantavat konkreettiset ja helposti omaksuttavat tavat jokaiseen arkesi vaiheeseen.

Vain tekemällä muutoksia arjessa voivat uneenkin liittyvät asiat muuttua. Siksi Jaakon valmennuksessa jokaiseen videoon liittyy myös tehtävä.

Katso Jaakon valmennuksen ensimmäinen video ilmaiseksi osoitteessa https://www.driim.fi/jaakko-savolahti-paremmat-unet-parempi-elama

Seuraa Driimiä somessa:
https://www.instagram.com/driim.fi​
https://www.facebook.com/driim.fi​
https://www.linkedin.com/company/driim-oy

Katso Driimiä YouTubessa:
https://bit.ly/2N3ykZU

#driim​ #hyvinvointi​ #uni #univalmennus #unikurssi #jaakkosavolahti
Driim - Huippujen Valmennukset
Not playing