Facebook Pixel
Driim - Huippujen Valmennukset

Driim Podcast #9 - Frank Martela

Driim - Huippujen Valmennukset
Driim - Huippujen Valmennukset
Frank Martela halusi jo kuusivuotiaana maailmantutkijaksi ja on viimeiset reilut kymmenen vuotta toiminut päätoimisena tutkijana, tutkimuskohteenaan elämän merkityksellisyys ja muut ihmisyyden perimmäiset kysymykset.

Merkityksellisyyden tutkimuksen osalta Frank on kansainvälisestikin yksi johtavista tutkijoista, joka on pitänyt kutsuttuja puheenvuoroja yliopistoissa neljällä eri mantereella, mukaan lukien Stanfordin ja Harvardin yliopistot.

Tällä hetkellä hän toimii tutkijatohtorina Aalto-yliopistossa ja valmentajana ja hallituksen puheenjohtajan Filosofian Akatemia Oy:ssä.

Hänen tuorein kirjansa Elämän tarkoitus - Suuntana merkityksellinen elämä julkaistiin alunperin Yhdysvalloissa HarperCollinsin toimesta ja se käännetään seitsemälletoista kielelle, muun muassa saksaksi, ranskaksi, espanjaksi, koreaksi ja japaniksi.

Frank Martelan Driimin valmennus, "Merkityksellinen Elämä" on kaikille jotka ovat kiinnostuneita omasta elämästään ja siitä miten sitä voisi elää omaehtoisemmin ja merkityksellisemmin. Eli jos pohdit mitä elämälläsi haluaisit tehdä ja mitä elämässä lopulta kannattaa tavoitella, tämä valmennus on sinua varten.

Katso Frankin valmennuksen ensimmäinen video ilmaiseksi osoitteessa https://www.driim.fi/frank-martela-merkityksellinen-elama

Seuraa Driimiä somessa:
https://www.instagram.com/driim.fi
https://www.facebook.com/driim.fi
https://www.linkedin.com/company/driim-oy

Katso Driimiä YouTubessa:
https://bit.ly/2N3ykZU

#driim #hyvinvointi #filosofi #merkityksellisyys #frankmartela
Driim - Huippujen Valmennukset
Not playing