Go to podcast
by Elsker The Beatles
Elsker The Beatles

Ann Mariager elsker The Beatles

Description

I denne episode af “Elsker The Beatles” skal vi indenfor i et hjem, der har fascineret mange Beatles-fans gennem mange år.

Ann Mariager tager os med til John Lennons New York – og som om det er ikke er nok, kommer vi også med hende til middag i den sagnomspundne ”Dakota”-bygning.

Hvad hænger der på væggene – hvordan ser der ud i køkkenet og hænger der virkelig erotiske litografier i lejligheden?

Der er sikkert mange der har dannet deres egne billeder af luksus-bygningen overfor Central Park, men det er meget få forundt at have været indenfor.

Og så endda for at spise lammekoteletter hos Yoko Ono.

Ann Mariager har faktisk tilbragt sådan en stund i Lennon-Ono hjemmet og har beskrevet den levende i bogen ”New York for let øvede”, og det gør hun også i podcasten her, hvor vi også kommer med på hendes helt egen Beatles-livs-rejse.

Mange vil kende Ann som forfatter for hendes levende, velskrevne bøger, hendes rolle som bagkvinde for forestillingen ”Byens bedste bryster”, hendes optræden på tv i flere ombæringer og som klummeskribent og foredragsholder.

Det er et langt, varieret og imponerende CV Mariager har og hun er en fremragende fortæller – også her, om The Beatles og ”The Dakota”.

Du kan læse meget om Ann her:

https://www.annmariager.dk/

https://www.facebook.com/ann.mariager

Details

Episode 15

Season 2

by Elsker The Beatles