Go to podcast
by Elsker The Beatles
Elsker The Beatles

Toppermost: Revolver, side 2. Med Chief 1.

Description

Pladen er vendt, støvet er tørret af skiven og pickuppen er renset.

Vi skal på 33 1/3 omdrejninger igennem anden halvdel af Revolver. Et album der er elsket af mange, der elsker The Beatles.

Vi skal høre om solskin i London, hvor irriterende det er med grineflip i pladestudier, Liam Gallaghers stemme, Instagram-beskeder til Klaus Voormann, verdens bedste b-side – og hvad er det egentlig Chief 1s hund er tæt på at spise?

Episoden her er anden del af ”Elsker The Beatles” Toppermost-formatet om "Revolver.

Podcasten hvor vi dykker ned i et enkelt album og lader os gribe af øjeblikket og musikken. Som bonus kigger vi også på Paperback Writer/Rain-singlen og får ”Elsker The Beatles-brugernes holdning til ”Revolver”.

Chief 1 har haft en tid uden live-jobs, men til gengæld har han et helt frisk album på gaden ”Kunsten i at være ligeglad”, som er stærkt anbefalelsesværdigt – og et nyt undervejs.

Chief har også fejret sit 35 års-jubilæum på en scene ved årets danske Melodi-grand prix, hvor han sammen med Thomas Buttenshøn fløj ”Højt over skyerne” til en stærk tredjeplads.

Her er han dog mest af alt KÆMPE Beatles-fan. Og det er derfor det er så stor en fornøjelse at tale om legendariske ”Revolver” – hans yndlingsalbum med The Beatles- sammen med ham.

Læs mere om Chief1 her:

https://chief1.dk/

https://www.facebook.com/chiefonetwo

Details

Episode 18

Season 2

by Elsker The Beatles