Facebook Pixel
En kæp i hamsterhjulet

En kæp i hamsterhjulet

En kæp i hamsterhjulet

About En kæp i hamsterhjulet

Hvordan rejser vi os igen, når livet pludselig er vendt på hovedet? Og skal vi virkelig slås helt ud før vi tør hoppe ud af hamsterhjulet?

I denne podcast møder jeg helt almindelige danskere, som alle har holdt en ufrivillig pause fra livet, som de kendte det, fordi sygdom eller ulykke satte en kæp i det velkendte hamsterhjul. Jeg taler med dem om op og nedture - om hvordan livet pludselig fra den ene dag til den anden kan forandres. Midlertidigt eller for bestandigt.

Vi reflekterer sammen over, hvordan vi er kommet igennem krisen og er blevet mere bevidste om hverdagens indhold og livet generelt. Vi taler om gode råd til dem, der er ramt, og til deres pårørende, og om hvordan de kan skabe en ny - og måske forbedret - hverdag i en forandret tilværelse.

Mit håb er, at andre kan bruge podcasten til at finde modet, inspirationen og styrken til at komme gennem deres krise og finde livsglæden og dem selv igen på den anden side. Men jeg håber også, at dem, der bare føler, at de sidder uhjælpeligt fast i hamsterhjulet, kan bruge den som inspiration til selv at sætte kæppen ind, hoppe ud og lande et bedre og lykkeligere sted!

Jeg er din vært og hedder Katrine Capion Kolstrup. Jeg er hverken psykolog, coach eller har andre fine titler, men jeg har selv oplevet at få stukket en kæp i mit hamsterhjul i 2019 i form af en alvorlig hjernerystelse som stadig hænger ved, og den erfaring bruger jeg som udgangspunkt for samtalerne.

Følg podcasten på Instagram og Facebook på @enkaepihamsterhjulet

Musik: Johan Kolstrup, Motorcykelkapløb, 2020: https://www.youtube.com/watch?v=Jqg7WKCZ7Is

Episodes

2022

2021

Not playing