Facebook Pixel
Forældre før tid

Afsnit 19 - Kims fortælling

Forældre før tid
Forældre før tid
I dette afsnit fortæller Kim, hvordan han oplevede at blive far for tredje gang, da datteren Karoline blev født i uge 26+0 i februar 2019.
Kim fortæller ærligt om, hvordan han og konen Mette forsøgte at skabe en hverdag på neonatal, hvor kontakten med de andre indlagte forældre betød meget. Samtidig var det også en hverdag, der særligt under indlæggelsen på Rigshospitalet var præget af en til tider barsk hverdag.
Kim og Mette får besked om, at Karoline har en større hjerneblødning og åben ductus, men begge dele går dog i sig selv, og trods den tidlige start på livet er familien pludselig på vej videre til Hillerød hospital og derefter på THO.

Under en uge efter de er kommet hjem på THO stopper Karoline med at trække vejret. Kim fortæller, hvordan han, mens konen Mette ringer efter hjælp, forsøger at få Karoline til at trække vejret, hvilket heldigvis lykkes, og kort efter er ambulancen fremme. Kim giver et indblik, hvordan oplevelsen påvirkede ham efterfølgende og fortsat til tider påvirker ham i dag.

Musik:
"Barnesind" af Lise Dres
"Gentager historien" af Lise Dres
Andet underlægning fra YouTubes lydbibliotek og købt fra Audiojungle
Forældre før tid
Not playing