Facebook Pixel
Hankøn

#56 - Klaus Bondam: "Jeg kommer uden tvivl stadigvæk til at gøre ting - hvor jeg kun tænker på mig selv"

Hankøn
Hankøn

Klaus Bondam har en noget alsidig karriere bag sig. For han er ikke bare kendt for nogle af de ikoniske roller fra sin skuespilkarriere som f.eks. toastmasteren med det tykke tyske accent fra dogmefilmen ‘Festen’. Eller som den total politisk ukorrekte nyhedsoplæser Niels Buckingham - fra den ikoniske serie Langt fra Las Vegas. For Klaus har også haft to borgmesterposter i københavn, været skuespilchef på flere teatre og institutleder ved det Danske kulturinstitut i Bruxelles - og senest direktør for Cyklistforbundet. 


Men spørger du Klaus så er det at være skuespiller, at lede et teater, eller en interesseorganisation ikke specielt alsidigt - og hvorfor, ja afslører han her i episoden.


I foråret besluttede Klaus at sige sin stilling op som direktør i Cyklistforbundet for igen, at stille op som politiker for de radikale venstre. Men den drøm lykkedes ikke. Så nu står Klaus overfor et nyt og ubeskrevet kapitel af sit liv. Og når man står et nyt sted jamen så er det også godt, at lave en lille status - se på hvordan livet har formet en og hvilke erfaringerne, man har taget med sig. Og det er hvad Klaus og vært Mikkel Braginsky gør sammen, i dagens episode.


Så lyt med på en samtale om bl.a fordele og ulemper ved at have valgt børn fra. Hvad man lærer af 20 års ægteskab - og om man nogensinde kan stoppe med, at være en egoist.


Ansvar: 02:53

Formål: 20:57

Behov: 33:49

Sårbarhed: 48:12


Lyt til Jimmy Jørgensen her:

Apple: https://podcasts.apple.com/dk/podcast/hank%C3%B8n/id1623536723?i=1000560436304

Spotify: https://open.spotify.com/episode/5KGiQs5MTvAVEK0DrOnHok?si=46852b3b576c44c8


Mød Klaus på Instagram:

https://www.instagram.com/klausbondam/


Følg HANKØN på Instagram:

https://www.instagram.com/hankoen_/



Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Hankøn
Not playing